Filmare, fotograf och föreläsare

Välkommen hit. Jag är en 37 år gammal man som bor i ett hus utanför Jönköping och har undervisat andra fotografer och filmare under åtta år på utbildningssidan Moderskeppet. Det kreativa skapandet av rörliga och stilla bilder är mitt kall och mitt största intresse.

Moderskeppet

Innan jag tog beslutet att frilansa som videoproducent var jag under drygt åtta års tid anställd på Sveriges största utbildningssisda Moderskeppet. Där skapade jag egen undervisning inom fotografering och videofilmning samt coachade och filmade andra ämnesexperter så de kunde skapa egna kursproduktioner.

En del av det jag skapade under tiden på Moderskeppet finns att skåda på den här sidan. Jag föreläste även vid många tillfällen på fotomässor runt om i landet.

Föreläsning på en fotomässa i Umeå. Bild: Christina Ericsson

Ett enmansteam

Jag skapar videor och tar bilder åt företag och privatpersoner. Jag jobbar vanligen själv och har utrustningen, kunskaperna och drivet att skapa professionella och snygga produktioner med höga krav på bild- och ljudkvalitet.

Jag filmar med en digital systemkamera med fullformatssensor från Sony tillsammans med en extern skärm och recorder. Talat ljud tas upp av trådlösa mygga-mikrofoner och behövs extra ljus använder jag starka LED-lampor med ljusformare.